Sunday, 25 January 2015

Dag 1, 23-24.01.15

Flyturen!

Vi var alle spente da den "long awaited" New York turen kom! Alle gledet seg veldig til å se den verdenskjente amerikanske byen. Flyturen var lang men levbar, og vi hadde underholdning så vi ikke gikk på veggene. Etter 11 timer var vi endelig framme! Vi tok oss godt til rette på HI New York International med gode senger og dusjer og alle sloknet før kl. 12. NY tid vel å merke. Her er noen bilder fra flyturen:

Gorgeous view of the mountains of Norway!
Robin gleder seg til å være10 dager sammen med elevene sine UTEN PAUSE.

StokedDag 1!

De fleste av oss var uthvilt denne morgen. Frokosten var overraskende bra med både sunt og usunt. Alle stelte seg og var klare til den første dagen på vår lille samlingsplass 09:30.
Det er her vi møtes hver morgen for info og litt skryt fra lærerne, ikke sant? ;^) Denne dagen var lang og fullpakket, men utrolig moro og noe vi aldri vil glemme. Det første vi gjorde var å ta toget til Time Square, for vi skulle på enten Body World eller Avengers. Det var klart flertall på Avengers, men det er forståelig. Body World var kult, creepy, ekkelt og fasinerende på samme tid. Avengers var bra men kanskje ment for de litt mindre. Elevene koste seg likevel.
Etter vi hadde vært på Discovery og sett disse tingene, skulle vi til Madame Tussauds og ta bilder sammen med kjente TV- og filmstjerner. Det var veldig gøy å ta bilder sammen med så mange kjente folk uten at de skyr vekk fra deg. 
Professional Stalkers

Robin: "Viktoria... det der så ikke bra ut!"

The long awaited the Cage

Janne koser seg i Spotligthen
"Han forstår meg."

Crazy Roadtrip i NY

Robin chiller

Etter Madame Tussauds dro vi til Planet Hollywood, rundt kl. 18:00. Det var en veldig kul plass med god mat, god musikk og god stemning. Robin spiste pizza, Janne spiste mac n chese ting,Viktoria drakk Transformers smoothie, og resten spiste tingtang. Her er et bildet:
Etter 2 museum pluss en middag var dagen enda ikke over. Vi skulle nemlig til Top of the Rock! 
Her er noen bilder fra Top of The Rock, men ikke helt på toppen.
Klar for Top of the Rock!
Søte 3D jenter koser segEmpire state, neste mål!

Så det var litt om den første dagen vår i storbyen New York. Spente på hva de neste dagene vil bringe! God natt fra New Yorkerne!

No comments:

Post a Comment