Wednesday, 28 January 2015

Dag 4 og 5! 27-28.01.15

Dag 4!

Dag fire var en ganske rolig dag. Timeplanen ble avlyst på grunn av "snøstormen", så vi hadde fri hele dagen til å gjøre det vi ville. Det første vi gjorde var å dra til B&H. Det morsomme med besøket til elektronikkbutikken var rollebyttet mellom kjønnene. Jentene satt og ventet på guttene på benken. Det var nå fint å se at guttene koste seg sånn med alle duppedittene rundt omkring. Etter B&H dro en gruppe på 8 stk til Central Park for å nyte det fine været. Eirin i klassen fikk oppfylt barnedrømmen sin. Å se og klemme Balto statuen ble et rørende øyeblikk. Etter den fantastisk forfriskende turen i snøen var omme, kastet vi inn håndklærne og dro tilbake til hotellet. En bra dag med andre ord, så ha en fin natt. :^)

Så utrolig søt! <3
Dag 5!

I dag dro vi til Ground Zero for å se minnesmerket etter 9/11. Alle hadde et stille øyeblikk for å gi en tanke til de omkomne og deres nærmeste.
 

Etter det dro lærerne for å besøke et museum, mens resten gjorde det de ville. 15:15 samlet vi oss igjen for å dra å besøke Gameloft. Gameloft er en bedrift som skaper for det meste mobilspill. Designere, programmere, kunstnere og produsenter m.m. må jobbe sammen som best de kan. Det var utrolig interessant å høre på alt de hadde å dele med oss, både egne historier og svar på spørsmål elevene hadde. Vi glemte å ta bilde, og visste ikke om det var lov heller, så se heller på dette bildet av en fisk. 


Denne fisken elsker deg veldig mye, så tørk tårene kjære deg.

Etter Gameloft dro vi på Imax for å se American Sniper. Tror de fleste av guttene likte filmen, men oss bloggerne var ikke så begeistret for å se den, så vi skriver ikke så mye om den. Det var nå kult å være på Imax likevel da. God natt fra New Yorkerne! :^)

No comments:

Post a Comment