Friday, 30 January 2015

Dag 6 og 7! 29-30.01.15

Dag 6!

I dag dro vi på et museum som handlet om historien til film industrien. Vi kunne se både sminke, gamle kameraer, kostymer, og produkter fra gammel tid. Det var utrolig kult å se og lære mer om hvordan filmproduksjon har utviklet seg fra eldre tider til det det har blitt i dag. Vi syntes den furturistiske "looken" på kafeen var sykt fett. Her er noen bilder:

Senere på kvelden dro vi å så Lion King musikalen. Den var helt ubeskrivelig ameising!!! Kostymene, koreografien, sminken, sceneoppsettet, musikken, reksvisittene, lyssettingen, ALT SAMMEN! Denne musikalen er noe vi sent vil glemme! Vi fikk dessverre ikke lov til å ta bilder under musikalen, så der har vi ikke noe å vise. Men billettene har vi bilde av! ænd mår selfies! :^D Heyheyheyyyy~ 

Lei av å se fjesene våre eller?
Pumped yooo!!

Anna gleder seg!!!


Dag 7!

I dag hadde vi fri hele dagen til å gjøre det vi ville, men filming til oppgaven vår måtte vi ikke glemme. Det var ganske så vellykket. En gruppe på 4 dro ut for å filme i Central Park, her er noen bilder:


Han er så flink til å kaste snøball!
Etter filmingen dro vi med en større gruppe bort på Forbidden Planet,  Geek heaven med andre ord. Her var det supermann, batman, avengers og en haug med andre superhelter til salgs. 
Du blir ikke kvitt meg, haha.
Etterpå ruslet vi alt for lenge rundt i Chinatown før vi fant en plass å spise, men maten var verdt det. Det var en ganske chill og kos dag! Slitne kom vi hjem til rommene våre og det ble lalle tid. God natt fra New Yorkerne!


No comments:

Post a Comment