Saturday, 31 January 2015

Siste dagen, dag nr 8! 31.01.15

Dag 8!

Det er med et tungt hjerte vi sier at dette blir et av de siste innleggene. Men vi begynner fra begynnelsen av dagen før vi avslutter for denne gang. I dag dro vi til et gigantisk kjøpesenter kalt Jersey Garden. Det var gigantisk og vi fikk bare gått gjennom en brøkdel av det. Det var alt fra klær og mat til unyttige ting. Vi har dessverre ikke noen bilder her fra, men det så nå ut som et kjøpesenter. Så dere kan se det for dere. :^) Vi publiserer heller dette bildet av den vakre guiden vår Peter:


Etter Jersey Garden spiste vi middag sammen på BBQ Dallas. Det var utrolig god mat der! Etter en god middag dro vi på hockey kamp på Madison Square Garden. Alle var skikkelig engasjert i kampen og skreik og ropte sammen med amerikanerne. Det var kjempe artig! Vi bloggerne ble også veldig engasjerte selv om vi ikke er store hockeyfans. Rangers vs. Caroline Hurricanes, og Rangers vant 4-1 mot Hurricane. Altså flertallet dro lykkelig hjem igjen.
Dessverre er dette den siste dagen vår her og i morgen drar vi hjemover til Norge. Det har vært en av de beste turene i livene våre og noe vi aldri vil glemme. Det er jo også derfor vi har skrevet denne bloggen for å huske tiden vi har hatt sammen.Tusen takk til elever og lærere som har bidratt til å gjøre denne turen så fantastisk som den har vært! Stor takknemlighet fra vår side! Siste god natt fra New Yorkerne!


Blogg laget av Viktoria og Nina! <3

No comments:

Post a Comment